top of page

BADKAMERRENOVATIE EN ALGEMENE LOODGIETER: UW SPECIALIST!

Offerte?

Aarzel niet ons te contacteren

Bedankt voor uw bericht!

Badkamers in nieuwbouw of renovatie

Wilt u uw ligbad eindelijk laten ombouwen naar een ruime inloopdouche met regendouche? Of bent u nog volop aan het bouwen aan uw droomwoning? Alain Desmet uit regio Halle en Edingen is uw badkamerspecialist! Lekkende kranen die dringend aan vervanging toe zijn, een badkamerrenovatie of compleet nieuwe badkamer?

Alain Desmet is met zijn jarenlange ervaring niet aan zijn proefstuk toe. Deze vakbekwame loodgieter legt leidingen, installeert het nieuwe sanitair, betegelt vloer en wanden en bouwt eventueel extra Gyproc muren. Wilt u een hangtoilet of een inloopdouche? Ook dat is geen probleem.

Drinkwater en ontkalking

Om plastic te besparen wordt steeds geadviseerd om water van de kraan te drinken. Dit is echter niet aangenaam in omgevingen met veel kalk of chloor in het leidingwater. In zo'n geval kunt u waterontharders en zuiveringssystemen laten inbouwen. Alain Desmet uit Halle adviseert u hier graag bij en kan dit ook installeren. Onthard water gaat kalkaanslag in uw badkamer en op toestellen tegen. Het water krijgt ook een aangenamere smaak en is beter voor de huid.

Algemene loodgieter

Lekkende kranen, het installeren van nieuwe leidingen, het aansluiten van een regenwaterput, het bouwen van een hangtoilet of het onderhouden van uw warmteboiler: voor al deze diensten kunt u contact opnemen met Alain Desmet. Ook voor dringende herstellingen of onderhoud van leidingen en toestellen staan wij voor u klaar.

5 tekenen dat u een waterontharder nodig hebt

Een hoog energieverbruik

Een waterverzachter zorgt ervoor dat uw toestellen verlost blijven van kalk. Hierdoor behoudt u het rendement, denkt u aan het milieu en dalen uw energiekosten.

Toestellen verslijten te snel

Een waterontharder zorgt voor een aanzienlijk langere levensduur van uw elektrische toestellen. Ook dat levert u een fikse besparing op.

Kalk… overal kalk

Schrobben, schuren en boenen wordt verleden tijd dankzij een waterverzachter. Gedaan met kalk die uw doucheraam of sanitair lelijk maken.

Droge huid, droog haar

Ook dat zou wel eens aan de hardheid van uw water kunnen liggen. Met een waterontharder geniet u van zacht water en dat is dan weer zacht voor uw huid en haar.

Thee, koffie en kraantjeswater smaken niet

Een waterverzachter geeft uw water een lekkere, lichtere smaak en dat proeft u!

Maak vandaag nog een afspraak of bel meteen voor een dringende reparatie meteen! Alain en Yannick Desmet helpen u graag uit de nood.

Enkele realisaties

bottom of page