top of page

ONDERHOUD EN HERSTELLING VAN ALLE VERWARMINGSKETELS

Offerte?

Aarzel niet ons te contacteren

Bedankt voor uw bericht!

Voorkom defecten

Wilt u zo lang mogelijk genieten van uw centrale verwarming en verwarmingsketel zonder defecten? Dan kiest u ervoor om uw verwarmingsketel regelmatig te laten onderhouden. Zo kunnen eventuele defecten snel opgemerkt en hersteld worden zonder dat er extra schade aan uw verwarmingsketel wordt toegebracht.

Naast de installatie van uw centrale verwarming kunt u daarom bij ons ook terecht voor eventuele verdere services en onderhoud aan uw ketel.

Jaarlijkse check

Over het algemeen wordt aangeraden om een jaarlijks onderhoud van de verwarmingsketel uit te voeren. Op die manier kan er worden gekeken of er bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn of er schade dreigt te komen. In de ruime regio rond Halle en Edingen kunt u hiervoor beroep doen op Alain Desmet en zoon. Indien gewenst, kan een onderhoudscontract worden opgesteld. Op die manier hoeft u zelfs niet bij te houden wanneer de ketel aan onderhoud toe is. Alain en Yannick Desmet houden dit voor u bij, omdat een persoonlijke aanpak de beste is. Liever geen onderhoudscontract? Dit is uiteraard ook mogelijk! U kiest de oplossing die het best past bij uw situatie.

Herstelling nodig?

Indien blijkt dat de verwarmingsketel of centrale verwarming een breuk of defect vertoont, dan kan dit meteen door ons worden opgelost. Ons familiebedrijf heeft ervaring met alle merken van verwarmingsketels, warmtepompen en zonneboilers. Hieronder vallen onder meer Bulex, Junkers, Radson, Buderus en vele andere. Alain Desmet laat u letterlijk niet in de kou staan!

Aarzel dus niet om bij schade direct contact op te nemen met Alain Desmet. De reparateur uit Halle en Edingen komt zo snel mogelijk bij u langs!

bottom of page