top of page

VOOR EEN VERWARMING OP UW MAAT

Offerte?

Aarzel niet ons te contacteren

Bedankt voor uw bericht!

Kennis en ervaring

Dankzij een jarenlange ervaring bent u bij Alain Desmet uit Halle aan het juiste adres voor de installatie van uw centrale verwarming. De ervaren plaatser zorgt voor zowel renovaties als nieuwbouw.

Afhankelijk van uw noden en budget wordt een voorstel opgemaakt. Er wordt enkel gewerkt met de beste materialen en bekende merken, zo hebt u een lange garantie voor de toekomst. Uw woning optimaal én ecologisch verwarmen aan de laagste kost is de missie van deze installateur!

Steeds het juiste advies

De bedrevenheid van de plaatser Alain Desmet zorgt ervoor dat u steeds het juiste advies krijgt voor uw specifieke situatie. De keuze van een nieuwe centrale verwarming is niet evident. Verschillende factoren, zoals het type woning en de mogelijkheden die dat biedt, de verschillende soorten brandstoffen of de behoeftes van uw gezin spelen een rol. Als erkend installateur weet Alain Desmet veel af van de verschillende soorten verwarmingen. Denk hierbij aan een gasketel, mazoutketel, een warmtepomp of zelfs vloerverwarming. Zo kan hij u steeds van het perfecte advies voorzien voor uw specifieke noden.

Persoonlijke service

Er wordt per klant steevast een persoonlijke studie gemaakt. Na een uitgebreid intakegesprek wordt een overzicht gemaakt van alle ruimtes die moeten verwarmd worden. Daarnaast wordt er steeds gezocht naar de meest efficiënte, budgetvriendelijke én ecologische oplossing voor uw woning. Want elke woning is anders, daarom kiest installateur Alain Desmet uit Halle steeds voor de meest persoonlijke aanpak.

Neem vandaag nog contact op met het bedrijf voor een vrijblijvende afspraak. Er wordt voor u een duidelijke offerte opgemaakt, zodat u steeds weet waar u financieel aan toe bent!

Enkele realisaties

bottom of page